Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

YÜCESAN İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI-Video Haber

BEŞİKDÜZÜ (Kuzeyses)-Emekli Albay Metin Yücesan, İyi Parti Beşikdüzü teşkilatında düzenlediği basın toplantısıyla Beşikdüzü Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Serkan Dübüş yaptı. Dübüş konuşmasında, “31 Mart yerel seçimlerinin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlçemizde iyi bir seçim geçirmemizi diliyorum. Aday adaylarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Aday adayımız Metin Yücesan’a çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. İyi Parti Beşikdüzü teşkilatı olarak geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi makamında ziyaret ettik. Bizlere hazırlamış olduğu başarı belgesini elinden almanın onurunu yaşıyoruz. İyi Parti Beşikdüzü teşkilatımız son seçimlerde yüzde 40 oy oranıyla İyi Parti Türkiye birincisi olmuştur. İnşallah bu seçimde Beşikdüzü Belediyesini kazanarak bu başarı belgesini taçlandıracağız. Beşikdüzü Belediyesinde artık sıra İyi Parti’dedir” dedi.

Belediye başkan aday adayı Metin Yücesan kendisini tanıttıktan sonra yaptığı açıklamada,  “ Ben askeri alanda 35 yıl vatanıma ve milletime hizmet ettim. 2020 yılında emekli oldum. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleriyle milletimizin teveccühünü kazanıp, yerel yönetimlerde sorumluluk üstlenmek için çıktığımız bu yolda sizlerle yaptığımız bu toplantının milletimize, ülkemize, demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımızı göstermiş oldukları özverili, tutkulu, iyi niyetli ve gayretli çalışmalarından dolayı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Beşikdüzü halkına hizmet etmek için çıktığım bu yolda değerli ilçe halkının ihtiyaçlarının ön planda olduğu adil, şeffaf, insanı merkeze koyan bir anlayışla parti ve kişi ayrımı yapmadan kucaklaşan bir şekilde hep birlikte yöneteceğiz” dedi. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar