Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

YEŞİLKÖYSPOR EVİNDE KAYBETTİ

BEŞİKDÜZÜ YEŞİLKÖYSPOR: 0

TRABZON TELEKOMSPOR:  2

HAKEMLER: Burak Baş *** Miraç Berk Kölemen *** Erdoğan Çak ***

BEŞİKDÜZÜ YEŞİLKÖYSPOR: Selçuk * Yılmaz * Muhammet **  Durdu*(Dk.75 Abdulmelik*) Kaan ** Nurullah* (Dk  83 Gökdeniz*)Ömercan * ( Dk.83 Hacı Ahmet *)Onurcan *(Dk.63 Vatan*) Mehmet * (Dk.63 Ufuk *) Mahmutcan ** Yusuf **

TRABZON TELEKOMSPOR: Baki**** Serkan *** Furkan *** Hasan *** Taha***

Mustafa **Emre***(Dk.90+5 Yakup?) Celil ** Vefacan ** (Dk.90+5Göktuğ?)Ekrem ** (Dk.68 Halil **)B.Evren **(Dk.90+6 Eren?)

GOLLER: Dk. Dk.12 Emre, Dk.89 Celil (T.Telekomspor)

Kırmızı kart: Dk 53 Yusuf (B. Yeşilköyspor) Dk.53 Furkan Telekomspor

Maça Beşikdüzü Yeşilköyspor’un vuruşuylal başlandı. Maçın 12.dakikasında gelişen Telekomspor atağında soldan yapılan orta cezasahasının sağ köşesinde Emre ile buluştu. Adeta unutulmuş pozisyonda bombaş kalan Emre yerden düzgün bir vuruşla kalecinin sağından uzak direk dibine vurdu ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Beşikdüzü Yeşilköyspor 35 ve 39 dakikalarda Onurcan ile mutlak iki golü kaçırdı. 45+1’de Emre ve Ömercan’ın yakın mesafeden olmasına rağmen Telekomspor kalecisi iki kez üst üste gole izin vermedi ve ilk yarı 1-0 Telekomspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya beraberlik parolasıyla çıkan B.Yeşilköyspor’dan en iyi oyuncularından biri olan Yusuf ile Telekomspor’dan Furkan’ın birbirlerine hareketleri sonucu 53.dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar. Bundan sonra her iki takımda sahada on kişi mücadele verdi.

Bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Yeşilköyspor, yine 86 dakikada müsait pozisyonda vuruşunda yine Telekomspor kalecisini geçemedi. Maçın böyle biteceği sırada gelişen Telekomspor atağında yapılan orta defanstan sekti Celil’in önüne düştü. Celil’de boş kaleye topu göndererek durumu 2-0 yaptı. Beşikdüzü Yeşilköyspor 6-7 pozisyona girdiği maçı 4-1 kazanacağı yerde Onurcan’ın gününde olmaması nedeniyle 2-0 mağlup bitirerek üç puandan oldu. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar