Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

YEŞİLDER TÖRENLE YENİ BİNASINA KAVUŞTU

Beşikdüzü Yeşilköy Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YEŞİLDER), düzenlenen törenle yeni binasına kavuştu.

Fatih Mahallesi’ndeki binanın açılışına Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, MHP İl Başkanı Ömer Ayar, Yeşilköy belediye eski başkanı Zülkif Dilli, Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Alparslan Gündoğdu,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ve Yeşilköy halkı katıldı.

Sunuculuğunu Kaptan Yusuf’un yaptığı törende, açış konuşmasını Yeşilköy Beldesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Güven Dilli yaptı. Dilli konuşmasında, “Derneğimizin 17 yıllık bir geçmişi var. Bize verilen mali destek konusunda hiç kimsenin en ufak bir endişesi olmasın. Adil ve şeffaf bir yönetim olma gayreti içinde olacağız. İçerde ve dışarda çok güzel insanlarla tanıştık. Bize yardım ettiler, destek verdiler. Yapılan bu iyiliklerin bizlerde karşılığı olacak) dedi. Ardından derneğin kurucu başkanı Bekir Kara, mahalle halkın maratona Mustafa ve Erdal Dilli, Yeşilköy belde belediyesi eski başkanı Zülkif Dilli birer konuşma yaptılar.

Son olarak konuşan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, “Beşikdüzü mahalleleri arasında Yeşilköy’ün ayrı bir önemi vardır. Yeşilköylüler zekidirler, çalışkandırlar, başarılıdırlar. Beşikdüzü pazarında, Şalpazarı’nda, Tonya’da, Çarşıbaşı’nda, Vakfıkebir’de, Eynesil’de Yeşilköylüleri görürüz Türkiye’nin neresine gitseniz orada bir Yeşilköylüye rastlarsınız. Ankara’da, İstanbul’da yapılan Trabzon günlerinde mutlaka Yeşilköy gençleriyle, Yeşilköy esnafıyla karşılaşırsınız. Yeşilköy denince birlik beraberlik akla gelir, ticaret akla gelir, futbol akla gelir.  Pazar esnafı değil, çarşı esnafı da başarılıdır. Bugün açılışını yaptığımız bu dernek birlik ve beraberliğin örneğidir. Dernek başkanlarını kutluyor, başarılı bir dernekçilik yapacaklarına inanıyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra protokol üyeleri tarafından dernek binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan sonra Savaş Arslan, Kurtuluş İyibil, Ali Bulut ve SaitUçar’ın oğlu  Mesut Uçar sahne aldılar. Açılışa gelen davetliler kemençe sanatçıları eşliğinde horona doydular.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar