Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

YAZ FUTBOL TURNUVASI PAZARTESİ BAŞLIYOR

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-22 yıl aradan sonra büyük sahada futbol turnuvası düzenleniyor. Beşikdüzü Belediyesi Yaz Futbol Turnuvası adı  verilen turnuvaya 13 takım katılıyor.

Tertip komitesi ve takım yönetici leri Belediye Salonunda biraya gelerek kura ile grupları ve fikstürü belirlediler. Kura sonucunda A grubunda Takazlıspor, Beşikdüzü Gençlerbirliği, Yeşilköyspor, Glidalılar ve Beşikdağspor, B grubunda Dinamo Beşikdüzü, Oğuz Köyleri, Kızılağaçspor ve Şarlıspor, C grubunda ise Korkuthanspor, Yeşilköy Gençlerbirliği, Var-Zen-Kefspor ve Hünerlispor takımları yeraldı.

Beşikdüzü İlçe Stadyumunda Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak turnuvanın ilk maçında Takazlıspor ile Glidalılar karşı karşıya gelecekler. Gecenin ikinci maçında ise Yeşilköyspor ile Beşikdüzü Gençlerbirliği takımları karşılaşacak.

Lig usulü tek devreli oynanacak maçlar sonunda A grubundan 3 takım, B ve C grubundan 2 takım, ayrıca B ve C grubunu 3.tamamlayan takımlar arasında oynanacak maç sonunda galip gelen takımla birlikte 8 takım finallere yükselecek. Finallerde eşleşmeler çaprazlama usulü belirlenecek.

Biz de Kuzeyses Gazetesi olarak takımlarımıza, idarecilerimize, hakemlerimize ve tertip komitesine başarılar dileriz. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar