Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

YAYINA BAŞLARKEN

Ahmet Saraç

Değerli Kuzeyses haber sitesi okuyucuları, öncelikle yöremize hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni bir ses, yeni bir soluk olarak işe başlıyoruz.

Yayın merkezimiz Beşikdüzü olmakla birlikte yöremize ve özellikle ilçe dışındaki insanlarımıza hizmet vermek amacıyla bu siteyi kurduk.

Yayın ilkemiz doğruluk, dürüstlük ve tarafsızlıktır. Ancak, bu tarafsızlık biraz da karşı tarafın ilgi ve alakasına bağlıdır.

Burada yer alacak haberler genelde yöremizden olacaktır. Bizi yazan, bizden haber yapan yok denecek kadar az. Onun için bizi yöremiz ilgilendirir. Başarabildiğimiz kadarıyla biz yöremizin sesi olmaya çalışacağız.

Siyaset Siyasilerin İşi

Haberlerimizde siyaset yapmamaya çalışacağız. Siyaset, ilçedeki siyasi parti temsilcilerinin ve siyasetle uğraşanların işi. Onlar adına biz bu görevi üstlenmeyeceğiz, üstlenmemeye çalışacağız. Bu konuda inşallah mecbur bırakılmayız!

Çalışmalarımızda başta kaymakamlığımız olmak üzere, belediyemizden, jandarma komutanlığımızdan, emniyetimizden, muhtarlarımızdan, siyasilerimiz ve milli eğitim camiamızdan destek bekliyoruz.

Ne kadar çok haber yayınlayabilirsek, başta Beşikdüzü olmak üzere yöremizin sesi o kadar gür çıkmış olur. Bunu hep beraber yapmak istiyoruz. Çıktığımız bu yolda yalnız bırakılmayacağımızı düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar