Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

YARDIMLAR YOLA ÇIKTI

BEŞİKDÜZÜ-Türkiye son yüz yılın ikinci en büyük depremi ile sarsıldı. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetindeki deprem gece 04.17’de meydana gelmiş, ardından gündüz saatlerinde de 7.6 ile ikinci bir büyük deprem yaşanmıştı.

Şu saatlerde ölü sayısının 6 bine yaklaştığı ve 10 ilimizi etkileyen bu büyük depreme ,Türkiye’nin her köşesinden yardımlar sürüyor. Bu bağlamda Beşikdüzü ilçesinde de Kaymakamlık ve Belediye öncülüğünde oluşturulan “Afet Koordinasyon Merkezi” Çakmak Cami alt katında yardım toplamaya devam ediyor.

Şuana kadar toplanan yardımlar 3 tırla ve ayrıca Muhtarlar Derneği yardım aracı, Dillioğlu Tesisleri önderliğinde esnafın ve halkın desteğiyle toplanan 1500 ekmekte deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Yardım tırları Kaymakam Ferhat Vardar, ,Belediye Başkanı Ramis Uzun, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından uğurlandılar. Yardımlar olanca hızıyla devam ediyor. Kuzeyses ailesi olarak yardımsever halkımıza teşekkür ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar