Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

VEKİL ŞEN’DEN BEŞİKDÜZÜ’NDE ESNAF ZİYARETİ

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, yerel seçimler öncesi ilçeleri gezerek esnafları ve vatandaşları dinliyor. Şikayetleri not alıyor. Bu vesile ile Beşikdüzü’ne de gelen Vekil Şen, İlçe Başkanı Ahmet Gören ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Vekil Mustafa Şen, ziyaretiyle ilgili Kuzeyses Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Bugün Beşikdüzü’nde partimizle birlikte sokaklardayız. Esnafımızı ziyaret ediyoruz. Yerel seçimler geliyor. Ancak, bu çalışmamız yerel seçimlerle ilgili değildir. Bizim zaten bütün milletvekillerimiz, teşkilatlarımız sahadadır. Seçimden önce, sonra, seçim sırasında her zaman ordayız.

BEŞİKDÜZÜ’NDE SEÇMEN FARKLI BİR KARAR VERECEKTİR

Ama seçim geliyor. Bu ziyaretimizde vatandaşımızdan duyduğum şikayetlerin yüzde yetmişi, sekseni belediye ile alakalı. Bu şikayetlere ben bir şey yapamam ama seçmen yapar. Seçmen siyasetin büyük patronudur. O ne derse öyle olur. Burada seçmenin farklı bir karar vereceğini düşünüyorum. Çünkü; dediklerinin büyük bir çoğunluğu hep belediye ile alakalı. O niye öyle, bu niye öyle. O belediyenin işi. Onu ben yapamam. Belediye yapsın diye belediye var. İnşallah bu sefer vatandaşlarımız şikayetlerinin çözümüne uygun bir tercihte bulunurlar” dedi. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar