Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

VAKFIKEBİR’DE AİLELERE SEMİNER

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aileleri bilinçlendirmek adına gerçekleştirilen Aile Okulu Projesi kapsamında Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi ve Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu işbirliğiyle ‘Bilinçli Teknoloji Kullanımı’ semineri düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, İl Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel,  İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şeref İçoğlu, , Şube Müdürü Ömer Baştan  ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirilen seminer,  Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu Psikolojik Danışmanı Gülsün Hazal Kamiloğlu tarafından verildi.

Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Cemile Kahyaoğlu yaptığı konuşmada, “Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan Aile Okulu Projesi eğitimlerimizle sizlerle çocuklarınız arasındaki kuşak çatışmalarının yarattığı sorunları ve hızla değişen gelişen dünyada çocuklarımızın içinde bulundukları ortamlarda onlara gelebilecek zararların önlenmesi; velilerimizin olaylara ve çocuklarına nasıl yaklaşmaları gerektiği konusunda çok değerli rehber öğretmen arkadaşlarımız sizleri bilgilendirdiler.

Bu proje kapsamında ilçemizdeki okullardan 21 öğretmenimiz Sosyal ve Duygusal Beceri Gelişimi, Aile İçi İletişim Becerileri, Akran İlişkileri, Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı, Çatışma ve Stres Yönetimi, Bağımlılık, Ahlaki Gelişim, Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite olmak üzere 8 başlıkta eğitimlerini tamamlamıştır. Siz değerli velilerimize bu eğitimleri aktaracaklardır. Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi olarak şu ana kadar 6 kurs tamamlanmış olup 80 velimiz belge almıştır. Ayrıca 6 kursumuz ve 86 velimizde eğitimlere devam etmektedir” dedi.

Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan da, bu seminerin çok anlamlı bir seminer olduğunu belirterek,  katılımlarından dolayı değerli velilere ve emeği geçen herkese  teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar