Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

VAKFIKEBİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDE İFTAR

Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde; daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve davetlilerle bir grup öğrenciye iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çalikdağ, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, okul müdürleri, öğretmen ve davetlilerle bir grup öğrenci katıldı.

İftardan önce Vakfıkebir Merkez Yeni Camii Müezzin Kayyımı Muhammet Saka Kur’an-ı Kerim tilâvetinde bulundu.

Ardından okuldaki eğitim öğretim durumu ile ilgili bilgiler paylaşan ve programın gerçekleşmesinde emeği olanlara ve davete iştirak edenlere teşekkür eden Okul Müdürü Hayrettin Deniz yaptığı konuşmasında; “Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Değerli misafirler ve sevgili öğrenciler, Vakfıkebir AİHL olarak düzenlemiş olduğumuz iftara katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

1 Müdür, 3 Müdür Yardımcısı ve 26 öğretmenle zengin bir kadro ve fiziki altyapıya sahip okulumuzda 241 öğrenci eğitim – öğretim görmektedir. Yine okulumuzda İmam Hatip Lisesi programının yanında Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulanmaktadır. Ayrıca bu yıl okulumuzun Proje Okulu olmasıyla ilgili çalışmalarımız ve teklifimiz bakanlığımızda imza aşamasındadır.

Okulumuzun gerek Proje Okulu olması için yoğun çaba harcayan ve destek veren, gerekse okulumuzdaki eğitim, öğretimin kalitesinin artırılmasında canla-başla çalışan öğretmenlerime ve personelime, Okul-Aile Birliği başkanımız Yasin Yıldız ve Yönetim Kuruluna Vakfıkebir İHL Mezunları ve Mensupları Derneği başkanımız Ali Uçar hocama ve Dernek Yönetim Kuruluna, Okulumuz mezunu olup üniversiteyi kazanan (bugün itibarıyla 41 öğrenciye) her ay burs veren Vakfıkebir İlim Yayma Cemiyetine ve Başkanı Mehmet Alp ve Yönetim Kuruluna, desteklerini bizlerden esirgemeyen esnaflarımıza, Osman Kaan’ın şahsında Kaanlar Vakfı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Altın’a, Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya, İlçe Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan’a,ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’ya huzurunuzda teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ün yaptığı duâyı müteakip hep birlikte iftar açıldı. Yemekten sonra ise Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan birer konuşma yaparak organizasyonda emeği geçen herkese ve katılanlara teşekkür ettiler. >Mithat GÜDÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar