Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

VAKFIKEBİR AÇIKALAN MAHALLESİ’NDE İFTAR

Vakfıkebir İlçesi Açıkalan Mahallesi Eski Camii’inde iftar programı düzenlendi.

Açıkalan Köyü Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Hayırseverler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına; AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Dernek Başkanı Şükrü Sağlam, Muhtar Alim Sağlam, mahalle camii İmam Hatibi Ali Sevim, bazı din görevlileri ve mahalle halkı katıldı.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü VHKİ Hakan Günaydın’ın Kur’an-ı Kerim tilâvetiyle başlayan programda, Açıkalan Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Sağlam, derneğin çalışma ve faaliyetlerini içeren bir konuşma yaptı.

Daha sonra İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ün yaptığı konuşma ve duâyı müteakip hep birlikte iftar açıldı. Yemekten sonra ise Belediye Başkanı Muhammet Balta, Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan ve Milletvekili Bahar Ayvazoğlu birer konuşma yaparak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler ve vatandaşların Kadir gecesini tebrik ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar