Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE İFTAR

KAYMAKAM, BELEDİYE BAŞKANI VE İLÇE MÜFTÜSÜ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE İFTAR YAPTI

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’nce, Adnan Demirtürk Kredi Yurtlar Kurumunda kalan üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

İlçe Müftülüğünün organizasyonu ile Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde, hayırsever bir vatandaş tarafından verilen iftar yemeğine; Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Yurt Yönetim Memuru Mustafa Öztürk, Manevi Danışmanlar Kur’an Kursu Öğreticisi Meryem Nasırcı ve İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz ile birlikte Adnan Demirtürk Kredi Yurtlar Kurumunda kalan ve ağırlıklı olarak İlçe Müftülüğü’nün yurtta kalan öğrencilere yönelik düzenlediği ödüllü ‘Dini Bilgiler ve Siyer-i Nebî Yarışması’na katılan üniversite öğrencileri katıldı.

İftar öncesi öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Uzan ve beraberindekiler daha sonra birlikte iftar açtılar. İlçe Müftüsü Küçük, yemek sonrası yaptığı duanın ardından; Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan ve Belediye Başkanı Muhammet Balta ile organizasyonda emeği olan diğer katılımcılara, öğrencilere ve yemeği karşılayan hayır sahibi vatandaşa teşekkür etti.

Kaymakam Uzan da yemekten sonra yaptığı konuşmasında, Ramazan ayının ve iftar programlarının birlik beraberlik ve dayanışma ruhu açısından önemli bir manevi iklim oluşturduğunu belirtti. Son günlerine yaklaştığımız bu ayı uğurlarken, kıymetinin çok iyi bilinip iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, öğrencilerin ve herkesin Ramazan ayının hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. Uzan ayrıca organizasyonu gerçekleştiren İlçe Müftülüğüne, katılanlara, iftar ikramında bulunan hayır sahibine teşekkür etti ve tüm öğrencilere de derslerinde başarılar diledi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar