Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

TÜM ÇEŞMELER RESTORE EDİLMELİ

 

Bir kısmı Beşikdüzü Belediye eski Başkanı Mehmet Kalay döneminde yapılan ve yaptırılan çeşmelerin bir çoğunun son halinin içler acısı olduğunu belirten vatandaşlar, en kısa zamanda bu çeşmelerin restore edilmesi gerektiğini belirttiler.

Vardallı Mahallesi’nde yapılan iki çeşmeden biri hizmet verir vaziyette diğerinin ise ne suyu var ne muslukları. Su akmayınca muslukları da çalmışlar. Harap bir görüntüsü var.

Cumhuriyet Mahallesi Halk Eğitimi Merkezi arkasında bulunan çeşme yine aynı vaziyette. Suyu kesilmiş, musluğu çalınmış. Bazı taşları sökülmüş. Kısaca o da kaderine terkedilmiş.

Yine Cumhuriyet Mahallesi PTT binası önündeki çeşme. Beşikdüzü Merkez Ortaokulu önündeki cadde üzerinde köşedeki çeşme. Onun da suyu akmıyor. Muslukları çalınmış, kaderine terkedilmiş vaziyette. Otogardaki çeşme, Toplum Sağlığı Merkezi bahçesindeki çeşme. Suları akıyor ancak onarıma ihtiyaçları var.

Hatırlayıp resmini çektiğimiz veya hatırlayamadığımız Beşikdüzü’ndeki tüm çeşmelerin restorasyonu yapılarak halkın hizmetine sunulmalı. Vatandaşın da isteği bu yönde. Bu konuda görev Belediye Başkanına düşmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar