Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

TIP BAYRAMINDA ÇOCUKLARLA

Beşikdüzü Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Tıp Bayramını ziyaretlerle kutladı.

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri 14 mart Tıp Bayramında sağlık camiasını yalnız bırakmadı. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Beşikdüzü Toplum Sağlığı Merkezi, (TSM)’ de hizmet veren doktor ve hemşireleri ziyaret etti.

Minik öğrenciler doktor ve hemşirelerin Tıp Bayramını kutlayarak onlara çiçekler verdi. Görevli personel tarafından çocuklara bina tanıtımı yapıldı ve sağlıkla ilgili meslekler konusunda bilgi verildi.  Ardından Aile Hekimi Halil İbrahim Küçük sağlıklı yaşam hakkında çocuklarla sohbet ederek steteskopla  kalp dinleme etkinliğinde bulundu.

Anaokulu Müdürü Ayşenur Ocak, çocukların buraya gelene kadar hastaneye, doktorlara karşı bir korkunun ve tedirginliğin olduğunu, gezi sonrasında bunları yendiklerini ve keyifli bir gün yaşadıklarını gözlemlendiğini dile getirdi.

Sınıf öğretmenleri Neşe Çiçek Fidan çocukların ziyaret sonrasında doktorluk ve hemşirelik mesleğinin ne kadar önemli ve saygı duyulması gereken bir meslek olduğu konusunda farkındalıklarının geliştiğini belirtti. <Ercan KABA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar