Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

TEBRİKLER ÇOCUKLAR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Darbeden Demokrasiye 15 Temmuz” konulu lise öğrencilerine yönelik kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda düzenlenen törenle verildi.

Kompozisyon dalında derece elde edilemezken, resim dalında birinciliği ve üçüncülüğü Beşikdüzü elde etti. Beşikdüzü Borsa İstanbul Fen Lisesi öğrencisi Nazlı Çolak birinci, Yomra Anadolu Lisesi öğrencisi Nisa Nur Vatansever ikinci, Beşikdüzü Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Esra Aydın üçüncü olarak düzenlenen törende ödüllerini aldılar.

Kompozisyon dalında ise Yomra Fen Lisesi’nden Beyzanur Danışman birinci, Ortahisar Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi’nden Ravzanur Bostaoğlu ikinci, Of Şehit Necmi Çakar Anadolu Lisesi’nden Gülseren Yıltegin üçüncü oldu.

Biz de Kuzeyses ailesi olarak her iki dalda da dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, yönetici öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar