Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

TDV GÖNÜLLÜLERİ ORTOPEDİK ENGELLİ EYÜPCAN’I SEVİNDİRDİ

VAKFIKEBİR-Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’nde görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, 11 yaşındaki ortopedik engelli Eyüpcan Öztürk’ü ve ailesini sevindirdi.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla, Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri ve Engelli Koordinatörü İmam Hatip Davut Bayraktar ile birlikte, ilçe merkezinde ikamet eden İmam Hatip Tamer Öztürk’ün 11 yaşındaki oğlu ortopedik engelli Eyüpcan Öztürk’ü ve ailesini ziyaret etti.

İlçe Müftülüğü’ne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda eğitim öğretim gören 4-6 yaş bir grup minik öğrencinin de polis kıyafetleri girerek yer aldıkları ziyarette, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllülerinin gayretli çalışmaları ve gönüllü bağışçıların yardımlarıyla hazırlanan hediyeleri, müftülüğün minik öğrencileri hocalarıyla birlikte ortopedik engelli Eyüpcan Öztürk’e verdiler. Hediyeler arasında yer alan polis kıyafetini giyen ve sevinci gözlerinden okunan Eyüpcan Öztürk, ziyaretçileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Eyüpcan’ın anne ve babası, İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve beraberindeki ziyaretçilere teşekkür ettiler.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük de; hayra vesile olan Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri; Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Fatma Kopal, Kur’an Kursu öğreticileri Gülsüm Birinci ve Fatma Gümüş ile gönüllü bağışçılara teşekkür ve duâ etti.

Sizler de (Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri aracılığıyla) gönüllü bağışçı olabilirsiniz!

Ziraat Katılım Bankası
Fatma Gümüş adına

Hesap No: 61-744144-6
IBAN: TR75 0020 9000 0074 4144 0000 06

İletişim:
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü
Tel:
0462 841 51 44

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar