Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

TARLACIK MAHALLESİ’NDE HASTA VE YAŞLI ZİYARETİ

VAKFIKEBİR-Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, bu haftaki hasta ziyareti programı kapsamında, ilçeye bağlı Tarlacık Mahallesi’ndeki hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük, İmam Hatip Yahya Ocak ve bir grup personelle birlikte Tarlacık Mahallesi’ndeki hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Mahallede ikamet eden 95 yaşındaki hasta vatandaş Şehabettin Turan, 85 yaşındaki hasta Hadiye Esmer ve eşi Hikmet Esmer ile 80 yaşındaki Fatma Şar adlı hasta vatandaşları evlerinde ziyaret eden Müftü Şükür Küçük, hastaların durumlarıyla ilgili aile yakınlarından bilgi aldı. Kur’an-ı Kerim tilâvetinde bulunulan ziyaretlerde Müftü Küçük, hasta ve yaşlı vatandaşlara duâ etti. Hasta ve yaşlıların, bakım ve hizmetleriyle ilgilenen aile yakınlarına da dualarını eksik etmeyen Müftü Küçük ayrıca onlara öğüt ve nasihatlerde de bulundu.

Hastalığın bir imtihan olduğunu ve bu imtihanın bazen ağır bazen de hafif olabileceğini ifade eden Müftü Küçük, “Hastalık imtihan olduğu gibi, onların bu durumları, bizim için de bir imtihandır; onlarla ilgilenilmesi, bakım ve hizmetlerinin yapılması gerekiyor, bu bizim görevimiz. Bu görevlerimizi yapabildiğimiz ölçüde imtihanı kazananlardan oluruz. Rabbim, inşallah bizleri imtihanı kazananlardan eylesin. Tüm hastalarımıza şifâlar diliyorum. Cenâb-ı Hakk, onların hizmetinde bulunan sizlere de, sabırlar, kolaylıklar, sağlıklı ve bereketli ömürler ihsân eylesin.” duâ ve temennisinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar