Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

SOĞUKSU MAHALLESİ’NDE DÜZENLENEN ETKİNLİĞE YOĞUN KATILIM

Mithat GÜDÜ

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’ne bağlı Soğuksu Mahallesi Merkez Camii’nde “Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz” etkinliği düzenlendi.

Programa İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

Kılınan akşam namazının ardından Yâsin Sûresi’nin okunması ile başlayan program, İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ün sohbeti ile devam etti. Sohbetinin bir bölümünde vatandaşların dînî konularda ki sorularını cevaplandıran Müftü Küçük’ü vatandaşlar ilgi ve heyecan ile dinlediler.

Soğuksu Mahallesi Yeni Camii İmam Hatibi Burak Yıldırım’ın yaptığı duâ ve yatsı namazının kılınmasından sonra İmam Hatip Osman Kaim programa katılanlara teşekkür ederek caminin müştemilatında yemek-çay ikramında bulundu.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük, programı organize eden, sıcak ve nezih ortamı hazırlayan İmam Hatip Osman Kaim, Mahalle Muhtarı Ali Aydın ve mahalle gençleri başta olmak üzere katılım sağlayan din görevlileri ile mahalle halkına, dışarıdan katılım sağlayan cemaate teşekkür etti.

Cemaatin organizasyondan son derece memnun olduğunu belirten İmam Hatip Osman Kaim de, programa iştirak eden İlçe Müftüsü Küçük’e, meslektaşlarına, katkılarından dolayı mahalle muhtarı Ali Aydın’a ve mahalle halkına teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar