Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

SİZDEN VATAN SAVUNMASINA OY İSTİYORUM

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Beşikdüzü’ne gelerek İlçe Başkanı Ali Batman, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle esnafı ziyaret etti, daha sonra Belediye Konferans Salonuna çıkarak Beşikdüzü belediye başkan adayını açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Belediye önünde davul-zurna ile karşılandı. Ekiple bir süre horon oynayan Özdağ, buradan Belediye Konferans Salonuna çıktı. Burada önce vatandaşlara hitap etti. Özdağ konuşmasında, “Bir Karadeniz turu gerçekleştiriyoruz. Artvin’e kadar gideceğiz. Bugün öğleden sonra Trabzon’da adliyeye gideceğim. Adliyede Diyarbakır Belediyesi’nde kayyum vatan haini Şeyh Sait’in ismini bir bulvara vermiş. O ismin kaldırılması için başvuruda bulunarak dava açacağım.  Bugün o ismi verenler yarın meydanlara Abdullah Öcalan’ın ismini vermeye kalkarlar. Bu vatan kolay kurulmadı. Üç oy uğruna, beş oy uğruna, aziz şehitlerimizin bize emanet ettiği vatanın hakarete uğramasına izin vermeyeceğiz. Bugün burada sizlerle birlikte olmamın bir nedeni de içinizden birisinin yerel seçimlerde Zafer Partisi’nin belediye başkan adayı olması. Sizden Kadir Hocamıza belediye başkanlığında destek vermenizi istiyorum.

Zafer Partisi’ne verdiğiniz oy bir ilçede sadece belediye başkanını seçmek için değil, bir ilçede Zafer Partisi’nin kazanması için değil, Zafer Partisi’ne verdiğiniz oy, 13 milyon sığınmacının ve kaçağın vatanlarına geri dönmesi için verilmiş oy olacak. Ben size Beşikdüzü’nü, Trabzon’u almak için oy verin demiyorum. Ben size vatanınızı geri alma için oy verin diyorum. Çünkü bizim dışımızda sığınmacıları ve kaçakları vatanlarına yollama kararlılığı içinde olan bizim dışımızda hiçbir parti yok. Hatta kalacaklar biz onlara vatandaşlık vereceğiz diyorlar. Eğer durum böyle devam ederse siz babalarınızdan, dedelerinizden aldığınız Türkiye’yi çocuklarınıza emanet edebilir misiniz? Bugün Türkiye’de 7 milyon Suriyeli var. 2040 yılında 20 milyon olacak. Türkiye’nin birliğini 20 milyon Suriyeli içimizde iken muhafaza edebilir miyiz? Dürüst olun arkadaşlar. Ülke çatır çatır parçalanır. Onun için ben sizden Zafer Partisi’ne oy isterken vatan savunmasına oy istiyorum” dedi. >Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar