Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

SİHİRLİ KİTAP ADLI OYUN İLGİYLE İZLENDİ

VAKFIKEBİR-Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Uygulamalı tiyatro kursu öğrencileri tarafından oynanan “Sihirli Kitap” adlı oyun Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonunda öğrencilerle buluştu.

Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan yaz kurslarından olan uygulamalı tiyatro kursu öğrencileri yaz dönemi boyunca çalışmalarını sürdürdüğü “Sihirli Kitap” adlı tiyatro oyununu Gençlik Merkezinde Büyükliman ve Kemaliye  Adnan Demirtürk İlkokulu öğrencilerinin beğenisine sundu. Osman Tan Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Gülbaharhatun  Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinden oluşan tiyatro topluluğu, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

Sihirli Kitap adlı oyunda bir grup öğrencinin oyun oynamak için çıktıkları sokakta tesadüfi olarak buldukları eski bir bavulun içindeki kitapla masal dünyasına adım atarlar ve bir çok masalı kendi kendilerine oynarken bulurlar. Bunun sonucunda oynadıkları masaldan etkilenen arkadaşları artık masalların etkisiyle değişmiş ve birbirlerine daha çok bağlanmıştır. Oyunda kitap okumaya ve masalların büyülü dünyasına vurgu yapılmıştır.

Bunun yanında arkadaşlık, birlik ve beraberlik temaları işlenmiştir. Oyunda yeralan öğrencilerin isimleri ise şöyle: Kevser Gürdal, Nisa Gürdal, Demir Birinci, Kadir Gürdal, İlker Çinal, Alara Yıldız, Azranur Yolcu, Öznur Yolcu, Buğrahan Kıymık ve Elif Atik. <Hacer GÜNAYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar