Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

SERTİFİKALARINI ALDILAR

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu ili Trabzon İŞKUR Şubesinin ortaklaşa düzenledikleri etkinlik sonunda 80 öğrenciye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Trabzon İŞKUR Şube Müdürü Halime Bayraktar, “Bilindiği üzere üniversitemizle İş Kulübümüz bir etkinlik yaptı. Biraz sonra bu etkinliğe katılan arkadaşlarımızın sertifikaları verilecek.

Bu etkinlik iş arama sürecinde iş bulmakta güçlük çeken, uzun süre işsiz kalan kişilere verilen bu tip çalışmalarda, nasıl iş aranır, doğru iş aramak teknikleri ile ilgili yapılan bilgilendirme çalışmasıdır. Mezun olduğunuzda da sizi birimlerimize bekleriz. Her ilde il müdürlüğümüz ve sizin hizmetinize sunulmuş bir Web sayfamız var. İş aramak üzere sizleri kurumumuza bekliyoruz” dedi.

Trabzon Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emre Arslan da konuşmasında,  “Biz Trabzon Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak sizlerin kariyer girişimi için elimizden geldiğince çaba göstermeye çalışıyoruz. Biz yeni bir üniversiteyiz. Bu süre içinde daha çok altyapı çalışmalarına ağırlık verdik. Bir taraftan da birimlerimizde etkileşimi artırmaya çalıştık. Bu yıl birkaç etkinlik düzenledik ama yeterli değil. İnşallah gelecek yıllarda daha fazlasını yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ertuğrul Karoğlu ise, “Doğal olarak son iki yıldır zor zamanlar geçirdik. Arzu ettiğimiz etkinliklerin bir çoğunu yapamadık. Ancak 2022 Ocak ayı itibariyle bu pandemi tedbirlerinin gevşemesiyle birlikte tekrar sahalara döndük diyebiliriz. Bu bağlamda İŞKUR’un büyük çaba göstererek, zaman harcayarak programı düzenlemiş olması, Doğan hocamızın organizasyonuyla böyle bir program düzenlenmiş olması öğrencilerimiz acısından çok faydalı olduğu kanaatindeyim. Bugün burada 80 öğrencimize sertifikalarını vereceğiz. Yoğun tempolarına rağmen İŞKUR’daki görevli arkadaşlar bizleri yalnız bırakmadı. Aynı zamanda Trabzon Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü de bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kursu tamamlayan 80 öğrenciye sertifikaları verilerek program sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar