Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

SERKAN GÜVEN TAZELEDİ

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-İyi Parti Beşikdüzü 3.olağan kongresi Aşiyan Kültür Salonunda yapıldı. Seçime tek liste ile giren eski başkan Serkan Dübüş , seçime katılan üyelerin oylarını alarak  yeniden ilçe başkanı seçildi.

Divan Başkanlığını İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin yaptığı seçime İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, İyi Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, AK Parti kurucular kurulu üyesi Ali Sağır, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, CHP Beşikdüzü ilçe Başkanı Ahmet Kıran, CHP Vakafıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, ASKF Başkanı B. Cahit Erdem, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet ve mali raporlar okunarak ibra edildi. İlçe başkanlığına yenide aday olan Serkan Dübüş, ilk sözü alarak yaptığı konuşmada, “Türkiye’de çok zor şartlar altında kurulan ve bir çok engelle karşılaşan İyi Partimizin, ülkemizin her tarafında olduğu gibi ilçemiz Beşikdüzü’nde de her geçen gün yükselişi devam etmektedir. İyi Partimizin girdiği ilk seçimde Beşikdüzü’nde oy oranı yüzde yirmi, son yapılan anketlerde bu rakamın Beşikdüzü için yüzde 30’lara yükseldiği görülmektedir. ”dedi. Siyasi konuşmalar bölümünde ise İyi Partili Beşikdüzü Belediye Başkşan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, eski başkanlardan Fuat Gözaçan, Ali Kemal Bozbaş, Av.Neslihan Çıtlak, Kurucular Kurulu üyesi Ali Sağıroğlu kısa birer konuşma yaptılar.

SANDIKLA GELDİLER, SANDIKLA GİDECEKLER

Son olarak İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs kürsüye geldi. Örs konuşmasında, “Demokrasinin beşiği Beşikdüzü’nde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Bugün bize bunlar parti kurumazlar dediler kurduk, kongre yapamaz dediler yaptık. Seçime giremez dediler girdik. Şuan TBMM beş yıllık bir parti olarak gurubumuz var ve şunu bilin ki, TBMM’sinin sayısı az ama en etkili grubu İyi Parti grubudur. Biz İyi Parti olarak gücünü milletten alan partiyiz. Çünkü biz önce Allah’a, sonra milletimize inanıyor ve güveniyoruz.  İyi Parti kurulmadan önce bunlar gitmez dendi. İyi Parti kurulduktan sonra gösterdi ki, bu memleketi iyi idare edemeyenler, fakir fukarayı ezenler, sandıkla geldiler sandıkla gidecekler. Bunun işaretini gittiğimiz her yerde görüyoruz. Türkiye’nin her yerinde varız. Her bölgesinde de iyiyiz. Türkiye’nin umudu artık iyi Parti. Bu azim, bu inanç, bu kararlılık bizde olduğu sürece bunlar geldikleri gibi gidecekler”dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile girilen seçimlere geçildi. Başkanlığa yeniden Serkan Dübüş seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine Ertuğrul Yılmaz, Serdar Saraç, Seçkin Uzun, Orhan Aydın, Mustafa Refik Özdemir, Pirağa Kılıç, Refik Ülken, Hayri Dübüş, Şenol Üçüncü, Ali Kıran, Mete Günaçtı, Aykut Gülcü, Fatih Öncü, Oğuz Balta, Cansın Nezor, Durmuş Dilli, Nevin Taşdemir, Zeynep Angın, Sibel Çetinkaya, Selmin Kulein, Şenay Çalışkan ve Çiğdem Cabri,  İl delegeliklerine ise  E.Fuat Gözaçan, Hamza Çakmak, Ömer Çıtlak, Feride Kahyaoğlu, Muhammet Angın, Mustafa Şahin, Hüsnü Öztürk, Muzaffer Zeytin, Mehmet Yayla, Halidun Tan, Refik Ülken, Hacı Beşir Dilli, Şenol Kandil, Şinasi Turan ve Harun Çetinkaya seçildiler. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar