Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ŞENOCAK MAHALLESİ’NDE ZİYARET, İFTAR VE TERAVİH NAMAZI

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Şenocak Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu, iftar yaptı, vatandaşlarla sohbet etti, teravih namazı öncesi vaaz etti ve namazı kıldırdı.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, ilçeye bağlı Şenocak Mahallesi’nde, engelli ve yaşlı ziyaretinde bulundu. İftarı da Şenocak Mahallesi’nde yapan Müftü Küçük, akşam namazının ardından çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti. İlçe Müftüsü Şükür Küçük, teravih namazı öncesi de camide vaaz etti ve daha sonra yatsı ve teravih namazını kıldırdı.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Şenocak Mahallesi Camii İmam Hatibi ve aynı zamanda Müftülük Engelli Koordinatörü Davut Bayraktar ile birlikte iftardan önce, mahallede ikamet eden engelli vatandaşlar; Şehri Özoğlu, mahalle muhtarı Avni Özoğlu’nun engelli kızı Özde Özoğlu ile Muhammet Özoğlu ve yaşlı vatandaşlar Hacı Ahmet Yahyaoğlu ve Ali Yahyaoğlu kardeşleri evlerinde ziyaret etti.

Mahalle Muhtarı Avni Özoğlu, din görevlileri Davut Bayraktar, Ahmet Sağlam ve bir grup vatandaşın katılımıyla caminin çay ocağında birlikte iftar yapan Müftü Küçük, akşam namazının ardından vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Teravih namazı için camiye gelen cemaate namazdan önce vaaz-ı nasihatte bulunan İlçe Müftüsü Küçük, daha sonra yatsı ve teravih namazını kıldırdı. Tesbihât ve duânın ardından aşr-ı şerif tilâveti ve meâlini de okuyan İlçe Müftüsü Şükür Küçük, namazdan sonra da vatandaşların sorularını yanıtladı ve caminin çay ocağında bir süre daha vatandaşlarla çay içip sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar