Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ŞENOCAK MAHALLESİ’NDE AŞURE PROGRAMI

Vakfıkebir Şenocak Mahallesi’nde, yaz Kur’an kursu öğrencileri için ‘Aşure günü’ programı düzenlendi.

Muharrem ayı ve bu ayın 10. gününe tekabül eden ‘Aşure günü’ dolayısıyla; Şenocak Mahallesi Camii ile Rıdvanlı Mahallesi Yenicamii ve Açıkalan Mahallesi Yenicamii’nde yaz Kur’an kursuna gelen öğrencilerin katılımıyla düzenlenen programa, İlçe Müftüsü Şükür Küçük; Şube Müdürü Halil Güneş ve Şef Refik Altuntaş ile birlikte iştirak etti.

Şenocak Mahallesi Camii İmam Hatibi Davut Bayraktar, Rıdvanlı Mahallesi Yenicamii İmam Hatibi Ahmet Sağlam ve Açıkalan Mahallesi Yenic

amii İmam Hatibi Ahmet Özoğlu’nun birlikte organize ettikleri ‘Aşure günü’ etkinliğinde yaz Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya gelen İlçe Müftüsü Şükür Küçük, öğrencilere ‘Muharrem Ayı ve Aşure Günü’ ile ilgili bilgiler verdi. Müftü Küçük daha sonra öğrencilere aşure ikramında bulundu.

Programa ev sahipliği yapan Şenocak Mahallesi Camii İmam Hatibi Davut Bayraktar’a ve öğrencileriyle birlikte etkinliğe katılan İmam Hatip Ahmet Sağlam ve İmam Hatip Ahmet Özoğlu’na teşekkür eden İlçe Müftüsü Şükür Küçük, öğrencilere de derslerinde başarılar diledi.

Programı organize eden din görevlileri de, katılımlarıyla kendilerini onurlandıran İlçe Müftüsü Şükür Küçük’e ve beraberinde gelen Şube Müdürü Halil Güneş ve Şef Refik Altuntaş’a teşekkürlerini ifade ettiler. Haber: Mithat GÜDÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar