Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

SELİM GÜVEN TAZELEDİ

Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan kongresi yapıldı. Başkan Selim Dilli genel kuruldan devam kararı aldı.

Aşiyan Düğün Salonunda yapılan ve Selim Dilli ile Nusret Dilli’nin yarıştığı genel kurulun Divan Başkanlığını Beşikdüzü Şoförler Odası Başkanı Mehmet Coşkun Zihni yaptı. Genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Selim Dilli, “Bugün burada sizlerin karşısında almaktan çok mutluyum. Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifin 56., bizim ise 5.yılımız. Bu seçimlerin esnafımıza, Beşikdüzü’müze hayırlı olmasını diliyorum.

KOOPERATİFİMİZ BÖLGEMİZİN İLK BEŞ KOOPERATİFİ İÇİNDEDİR

Beş yılda 10 milyon TL olan kooperatif plasmanımızı 105 milyon büyüttük. Kooperatifimize müracaat eden ve yasal olarak bu krediden yararlanmak isteyen her esnafımıza kredi temin ettik. Bu paraları Beşikdüzü’müze kazandırdık. Kooperatifimizi o eski yapısından kurtararak daha modern, esnafına hizmet eden bir kurum haline getirdik. Kooperatifimiz bölgemizin ilk beş kooperatifi içindedir. Öyle sokakta söylenenler gibi değildir” dedi.

Daha sonra Gelir, Gider ve Denetleme Kurulu  raporları okunarak aklanmasının ardından seçimlere geçildi. 572 üyenin ol kullandığı seçimde 463 oy alan mevcut Başkan Selim Dilli, yeniden başkanlığa getirildi. Diğer aday Nusret Dilli 104 koyda kalırken 5a oy da geçersiz sayıldı.

Selim Dilli Başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Selim Dilli, Fikret Ünlü, Selahattin Yıldız, Yılmaz Al ve Celal Kudu. Denetleme kurulu asil üyeliklerine ise Tolga Öztürk ve Emrah Küçük seçildiler.

Bölge Birliği Temsilcileri Celal Kudu, Fikret Ünlü ve Selim Dilli olarak belirlendi.

Seçim sonrası açıklamada bulunan Başkan Selim Dilli, “Bizi bu göreve tekrar layık görenlere teşekkür ediyoruz ve tüm üyelerimiz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah bizi utandırmasın” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar