Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ŞEHİDİMİZİN AİLESİ VE KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Mithat GÜDÜ

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Mevlîd-i Nebî Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Vakfıkebirli şehidimiz Jandarma Komando Çavuş İlyas Çolakoğlu’nun ailesini ve kabrini ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Küçük, 2022 yılı Mevlîd-i Nebî Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, bir grup din görevlisiyle birlikte şehit ailesi ve kabrini ziyaret etti. Müftü Küçük, Yalıköy Mahallesi Ortacami İmam Hatibi Hikmet Kalyoncu ve aynı mahalleden olan Küçükdere Mahallesi Merkez Yenicami

İmam Hatibi Yahya Çolakoğlu ve bazı din görevlileriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında; Güneydoğu’da vatani görevinde iken ve teskeresine 15 gün kala 1993 yılında şehit olan Jandarma Komando Çavuş İlyas Çolakoğlu’nun Yalıköy Mahallesinde ikamet eden babası Hasan Ali Çolakoğlu’nu ve daha sonra da şehit İlyas Çolakoğlu ile 2021 yılında vefat eden şehidimizin annesi Hacı Fatma Çolakoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti.

Şehit babası Hasan Ali Çolakoğlu’na evinde yapılan ziyarette ve Şehit İlyas Çolakoğlu’nun kabrini ziyarette Kur’an-ı Kerim tilâvetinde bulunuldu, şehidimiz ve daha sonra vefat eden annesi Hacı Fatma Çolakoğlu için duâlar edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar