Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ŞAMPİYON HAS YAPI YEŞİLKÖYSPOR

Günlerdir ilçede konuşulan  şampiyon kim olacak? Korkuthanspor mu, Has Yapı Yeşilköyspor mu? Sorusu cevabını buldu.

Beşikdüzü Spor Salonu’nda Beşikdüzüspor eski futbolcusu merhum Özgür Özdemir anısına düzenlenen futbol turnuvası Has Yapı Yeşilköyspor’un şampiyonluğu ile sona erdi.

Final maçından önce oynan ve normal süresi 5-5 sona eren Emniyetspor-1- Şöhretler maçında penaltı atışlarına geçildi. Üç penaltıdan üçünü de gole çeviren Emniyetspor-1 takımı maçı da 8-6 kazanarak turnuvanın 3.sü oldu.

Finalde Korkuthanspor ile Has Yapı Yeşilköyspor karşı karşıya geldi. Özellikle ikinci yarı  güzel bir oyun ortaya koyan  Has Yapı Yeşilköyspor maçı 5-3 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Maçın bitimiyle yapılan kupa töreninde şampiyon H.Y. Yeşilköyspor’a madalyalarını ve kupasını Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar’ın elinden aldılar.

İkinci olan Korkuthanspor’a madalyalarını ve kupasını Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, 3.olan Emniyetspor-1 takımına madalyalarını ve kupasını İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar, 4.olan Şöhretler’e de madalyalarını ve kupasını Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu verdiler.

Turnuvada ayrıca en iyi futbolcu seçilen Has Yapı Yeşilköyspor’dan Cansever Gündoğdu’ya, en iyi kaleci seçilen Korkuthanspor’dan Arslan Kaya’ya, en centilmen sporcu seçilen Müftülük               takımından Yetkin Karaca ve Emniyetspor-1’den Muhsin Doğan’a, turnuvanın gol kralı Emniyetspor-1’den Hasan Kayaalp’e  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören tarafından plaketleri verildi. Turnuvaya katkıda bulunan işadamlarına da Kaymakam Ferhat Vardar tarafından plaketlerinin verilmesinin ardından fotoğraf çekimleri ile turnuva sona erdi. X

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Köksal Kocaman, bu turnuvanın düzenlenmesinde kendisine desteklerini esirgemeyen başta İlçe Kaymakamı Ferhat Vardar olmak üzere emeği geçenlere ve turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti.

İlkkez  Kuzeyses Tv tarafından final maçı canlı yayınlandı. <Ahmet SARAÇ

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar