Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ŞAMPİYON EYNESİL BELEDİYESPOR 3.LİG’DE

Eynesil Belediyespor:1

Doğubayazıt Belediyespor:1

Bingöl’de oynanan 3. Lige yükselme maçlarında Doğubayazıt Belediyespor ile berabere kalan Eynesil Belediyespor 3.lige çıktı.

Tarihinde ilkkez 3lige çıkma mücadelesi veren Eynesil Belediyespor bu yıl BAL Liginde üstün bir performans sergileyerek gurubunda 4 puan toplayarak şampiyon oldu ve 3.Lige yükseldi.

Yükselme grubunda bulunan Çarşıbaşı Belediyespor’u 1-0 yendikten sonra Doğubayazıt Belediyespor ile de 1-1 berabere ve şampiyonluğunu ilan etti.

Gruptaki diğer maçlarda Çarşıbaşı Belediyespor, Doğubayazıt Belediyespor ile  berabere kalıp  1 puan alırken, Doğubayazıt Belediyespor ise Çarşıbaşı Belediyespor ve Eynesil Belediyespor ile berabere kalarak 2 puan aldı.

Puan durumu şu şekilde oluştu.

TAKIMLAR                       O G B M A Y P

Eynesil Belediyespor            2   1   1   –   2   1   4

Doğubayazıt Belediyespor  2    2    –     2   2   2

Çarşıbaşı Belediyespor        2    1    1    1    2    1

Eynesil Belediye Başkanı A. Latif Karadeniz, “Takımımızın gücünü biliyorduk ve  inanıyorduk. Bilindiği gibi Çarşıbaşı Belediyespor galibiyetinden sonra bu maçta berabere kalmamız 3. Lige yükselmemiz için yeterliydi.  Doğubayazıt Belediyespor gibi güçlü bir rakip ile oynadık ve berabere biten maçta gülen taraf biz olduk ve 3.lige yükseldik.  3.lige çıkmak için tüm yüreği ile oynayan futbolcularımıza, teknik kadromuza, Eynesil’den Bingöl’e maça gelerek takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar