Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ŞALPAZARI’NDA GENÇLİK ŞÖLENİ YAPILACAK

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, 20 Eylül 2023 Çarşamba günü Şalpazarı ilçesinde Şalpazarı Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi desteğiyle  Ağasar Şalpazarı Gençlik Şöleni düzenlediklerini söyledi..

Saat 17.00’da başlayacak ve sunuculuğunu Gökhan Tutum’un yapacağı şölende birbirinden değerli sanatçılar  Ali Kınık olmak üzere, Seren Uzun, Yener Çevik, Mesut Uçar, Ali Alkurt ve Emre Özdemir  sahne alacaklar.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, , “Şölenimiz tamamen gençlere yöneliktir. Siyasi bir amaç yoktur. İlçemizde bir pazar kültürü var. Çarşamba günü ilçemizin pazarı. Onun için de Çarşamba gününü tercih ettik.

Programımızı belirlerken Trabzon Büyükşehir Belediyemizin katkı ve desteğiyle , kıymetli sponsorlarımızın katkılarıyla programımızı yapacağız. Büyükşehir mehter takımı ile ilçeye girişimiz olacak. Horon gösterileri, ilçemizin kadınlarının yöresel kıyafetleri, sanatçılarımız ile görsel bir şölen olacak.

Amacımız hem gençlerimizi onurlandırmak, hem de gençlerimize mesajlar versin istedik. Tüm partilerin milletvekilleri, il ve  ilçe başkanlarımıza davetiyelerimizi ulaştırdık. Mülki idare amirlerimizi davet ettik. Şalpazarı’ndan Türkiye’ye ses vereceğiz. Böylesine muhteşem bir şölene başta Şalpazarı halkı olmak üzere tüm bölge halkını bekliyoruz ” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar