Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ŞALPAZARI’NDA BÜYÜK SEVİNÇ

ŞALPAZARI GENÇLİK: 2

NECMİATİ-1

HAKEMLER: Alparslan Şen *** Kadir Beyaz *** Hasan Ata ***

ŞALPAZARI GENÇLİK: Recep*** Ramazan *** Kudret *** Ümit Yaşar *** Onur ***

Mehmet*** (Dk.75 Yücel**)GökhanRamazan *** Uğur*** Şaban*** Onurcan***(Dk.90+3 A.Yusuf*)Gökdeniz *** (Dk.88 Muharrem *)

NECMİATİ: Miraç** Aziz ** (Dk.46 İsmail**) İlhan** (Dk.85 Yusuf *)Oğuz **Hamdi ** (Dk.79 Tolga ** Abdullah **Mustafa *** Emre*** Hüseyin** Ahmet** (Dk.67 Onurhan**) Kadir**

GOLLER: Dk.  54 Mehmet, Dk.68 Onurcan (Ş.Gençlik), Dk. 52 Emre (Necmiati)

Kırmızı Kart: Dk. 57 Uğur (Ş.Gençlik)

            <Ahmet SARAÇ

Trabzon 1.Amatör Küme A grubunda Beşikdüzü İlçe Stadyumunda oynanan ligin son maçında rakibini 2-1 mağlup eden Şalpazarı Gençlik kümede kalarak büyük sevinç yaşadı.

İlk yarıda Şalpazarı Gençlik’ten 26dakikada attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. İlk yarı ortasaha mücadelesi şeklinde geçti. Kalelerde yaşanan cılız ataklar gol olmayınca 0-0 sona erdi.

Necmiati’nin kendisinden bir puan önde olması dolayısıyla Şalpazarı Gençlik’in kümede kalması için mutlak galip gelmesi gerekiyordu. Bu bilinçle daha derli toplu oynamaya ve pozisyon bulmaya başladı. Tam bu sırada Necmiati  52.dakikada Emre’yle 0-1 öne geçti. Şalpazarı Gençlik bu gole 2 dakika sonra Mehmet Çömez’in kafa golüyle karşılık vererek durumu 1-1 yaptı.

57.dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Uğur Dilli, kırmızı kartla oyun dışı kalarak Şalpazarı Gençlik’i  on kişi bıraktı. On kişi kalan Şalpazarı birkaç dakika oyun üstünlüğünü kaybeder gibi oldu.

68.dakikada sağ taraftan gelişen Şalpazarı atağında cezasahası içinde paralel gelen ve herkesi geçen topu Onurcan filelere göndererek durumu 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra beraberlik golü için yüklenen Necmiati’ye bu şansı tanımadı. Maçın uzatma dakikalarının son on saniyesinde bir top üst direkten auta gitti. Bu gol olsaydı Şalpazarı küme düşmüş olacaktı.

Maçı izleyenler arasında Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, Şalpazarı Gençlik Kulübü Başkanı Cevat Özdemir, Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Ferhat Aksoy, Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Alparslan Gündoğdu, BBP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop, Bağımsız Türkiye Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi tribündeki yerlerini aldılar. Maç Kadırga Televizyonu’ndan canlı yayınlandı.

Maç bitiminde Şalpazarı Gençlik ve taraftarları horon ile kümede kalmayı şampiyonluk gibi kutladılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar