Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ŞALPAZARI’NDA AYMTAL’NİN BAŞARISI KONUŞULUYOR

Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri GençBizz uygulamalı girişimcilik programında  “Classify” ismini verdikleri eğitim yazılımını üretim aşamasında. Sınıfları aynı ortamda bir araya getiren yazılımı üretmek için öğrenciler çalışmalarına son hızla devam ediyor.

123 ülkede 50 yıldır uygulanan girişimcilik programını Türkiye’de yürüten Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın düzenlediği eğitimleri alan öğrenciler şirket görevlerini başarıyla yerine getiriyor. Ayşenur Salih (Genel Müdür), Büşra Gül (Pazarlama Müdürü), Nurgül Çelik (İnsan Kaynakları Müdürü), İbrahim Uçar (Finans Müdürü), Çağlayan İbrahim Bektaş (Üretim Müdürü), Gülnur Salih (Halkla İlişkiler Müdürü), Murat Haytaoğlu (Genel Müdür Personeli) kurdukları “aasar” şirketi ile eğitim yazılımı olan “Classify” uygulamasını çok yakın bir zamanda üretmiş olacak. Şirketin danışman öğretmenliğini Ramazan Günaçtı yapmaktadır.

Özel bir firmada iş geliştirme müdürü olarak görev yapan Burç Ersoy ise şirketin gönüllü mentörü.  “GençBizz”de  çeyrek final elemelerini geçen Şalpazarı Ayten Yılmaz MTAL yarı final elemelerini de geçerek Türkiye’nin en girişimci 20 okulu arasına girmek istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar