Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ŞALPAZARI GENÇLİK RAHAT NEFES ALDI

BEŞİKDÜZÜ YEŞİLKÖYSPOR: 2

ŞALPAZARI GENÇLİK: 3

HAKEMLER: Melih Kurt **** Seyfullah Köroğlu *** Emrah Türkyılmaz ***

BEŞİKDÜZÜ YEŞİLKÖYSPOR: Selçuk Nuri ** Yılmaz ** Kaan*** Durdu ** Ömercan *** (Dk.22 Vatan*) Onurcan *** (Dk.86 H.Ahmet *) Mahmutcan** (Dk.79 Hacı Ahmet **) Nurullah** Muhammet ** Ufuk **(Dk.66 Mehmet*)  Yusuf ** (Dk.85 Bedirhan **)

ŞALPAZARI GENÇLİK: Recep*** Yunus** Kudret ** Ümit Yaşar ** Onur ** Uğur* *(Dk.81 Berat*)Ramazan ** A.Yusuf **(Dk 69 Umut**) Hakan **Şaban***Gökdeniz ***

GOLLER: Dk.4 Kaan, Dk.15 Mahmutcan (B.Y.S), Dk.26 Şaban, Dk.46-88 p. Gökdeniz(Ş.G.)

 

Beşikdüzü İlçe Stadyumunda oynanan 1.Amatör Küme A Grubu maçında Beşikdüzü Yeşilköyspor, ligde kümede kalma mücadelesi veren Şalpazarı Gençlik’e 3-2 mağlup oldu.

Maçın ilk 15 dakikasında Beşikdüzü Yeşilköyspor Kaan ve Mahmutcan’ın golleriyle 2-0 öne geçti. Maçta fark olacağı düşünülürken Şaban 26.dakikata attığı firikik golüyle durumu 2-1’e götürdü. Soyunma odasına bu sonuçla gitildi.

İkinci yarının 46.dakikasında Şalpazarı Gençlik Gökdeniz ile beraberliği yakaladı:2-2 Maçın bu sonuçla biteceği düşünülürken kazanılan penaltı atışını Gökdeniz gole çevirerek durumu lehine 3-2 yaptı ve maç bu şekilde sona erdi.

Bu sonuçla küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan Şalpazarı Gençlik puanını 15’e çıkararak  rahat bir nefes aldı.

Şalpazarı Gençlik kalecisi Recep yüzde yüz 6 gol pozisyonunda kalesinde adeta devleşti. Şalpazarı’nın maçı kazanmasında en büyük pay sahibi kaleci oldu. Bu sezon ilk defa böyle güzel bir kaleci seyrettim. Kendisini kutluyorum.<Ahmet SARAÇ

Not: Şalpazarı Gençlik’in giydiği gri formanın üzerindeki beyaz numaralar tribünlerden pek okunmuyor. Bu numaraların rengi siya olabilirdi. Forma yaptırırken bu ayrıntıya dikkat edilmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar