Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

SAHİL GÜVENLİK 40.YILINI KUTLADI

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)- Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40. kuruluş yıldönümü dolayısıyla özel olarak düzenlenen “Karadeniz Sahil Güvenlik 40.yıl Kupası” yelken yarışları Beşikdüzü’nde yapıldı.

Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen yarışlar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Beşikdüzü Limanı’nda düzenlenen ödül törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Garnizon Komutanı Tayfun Ekmekçi, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Trabzon İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner,  Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Komutanı, Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Kaymakam Refiki Hüseyin Bozoğlan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Gürhan Zengin, daire amirleri ve vatandaşlar katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Karşı’nın okunmasıyla başlayan törende Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu bir konuşma yaptı. Ustaoğlu  konuşmasında, “40.yılını kutladığımız sahil güvenlik komutanlığının tüm personeline sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Gerçekten Sahil Güvenlik Komutanlığımız 40 yıldır bu millete, bu memlekete yapmış olduğu hizmetlerle bu milletin gönlünde ayrı bir yeri olan teşkilatımız. Bu anlamda özellikle son yıllarda denizlerde yaşadığımız bazı hadiselerle gerçekten ön plana çıkan, gerek kaçakçılıkla mücadele, göçle mücadele, bunun dışında denize atılan atıkla mücadele, en önemlisi de bizim doğal afetlerde yaşadığımız denizlerde vatandaşlarımızın boğulma tehlikesi geçiren vatandaşlarımıza yaptığı müdahalelerle ön plana çıkan bir teşkilat. Gurur duyacağımız teşkilatımız. Bugün burada bu teşkilatımızın 40.yılını kutluyoruz. Teşkilatımız, Yelken Federasyonu ile birlikte Karadeniz’de yapmış olduğu bu yarışmayla da 70’e yakın yarışmacının katıldığı, biraz sonra finalini ödüllendireceğimiz bu yarışmayla da ilgi ve alakayı teşkilatımızın üzerine çekme adına güzel bir organizasyon gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Görevlerinde başarı gösteren sahil güvenlik personeline başarı belgeleri,  yarışmalarda dereceye giren sporculara da ödülleri verilerek program sona erdi. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar