Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

RESULLÜ’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Beşikdüzü Resullü Mahallesi’nde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 12Haziran’da başlanılan yol asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Resullü Mahallesi Muhtarı Mustafa Demirci, yapılan yol çalışmaları hakkında Kuzeyses Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Yapılan asfaltlama çalışmasının ucu 2016 yılına dayanmaktadır. Bölgemizde yoğun yağış ve sel baskılarının olduğu Eylül 2016’da mahallemizin yolu muhtelif noktalarda epey bir zarar görmüştü. Büyükşehir Belediyesi nezdinde yaptığımız müracaatlar sonucu öncelikle mahalle yolumuzda 8 ayrı noktada istinat duvarları inşa edildi. Girişimlerimle 12  Haziran’dan itibaren de 350 metre asfaltlama, yolumuzun 7 ayrı noktasında da yama işlemleri yapıldı. Asfaltlama çalışmaları sırasında Anbarlı Mahallesi ile Resullü Mahallesi arasında ulaşım kısa süreli trafiğe kapatıldı. 17 Haziran’da asfaltlama tamamlanmış olup 18 Haziran sabahında yolumuz olağan ulaşıma açılmıştır.

Çeşitli noktalarda bir miktar daha yama ile Anbarlı Mahallesi girişinden köprüye kadar 4 yerde de istinat duvarına ihtiyacımız bulunmaktadır. Büyükşehir bu ihtiyaçlarımızı da programa almıştır.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlığımıza ve Resullü Mahallesi halkına  her türlü desteklerinden ötürü özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar