Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

RESULLÜ KÖYÜ KÜLTÜREL ENVANTERİ

UĞURLAR OLSUN

Beşikdüzü Kuzeyses gazetesi olarak tüm mahalle ve köylerimizi kültürel boyutuyla web ortamında bir araya getirecek bir proje hazırladık. Her köyümüz/mahallemiz kendi görselleriyle ve kendi adıyla sayfamızda görüntülenecektir. Bu projeyle Beşikdüzü ilçemizin kültürel ve doğal varlığını memleket ve gurbetteki hemşehrilerimize, aynı derecede göstermek ve paylaşmak temenni ediyoruz.

İster kendiniz isterseniz bizi davet ederek birlikte yapabileceğimiz ortak bir çalışmayla ilçemizin tüm idari ve coğrafi birimlerindeki envanter niteliği taşıyan eserlerin görsellerini Kuzeyses sayfasına aktaralım. Muhtarlarımızın da dönem ve telefon bilgileriyle yer almasını istiyoruz. İlgi ve desteklerinizden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

8 thoughts on “RESULLÜ KÖYÜ KÜLTÜREL ENVANTERİ

  1. Maşallah gezilip görülmesi gereken yerler çeşmelerin yapılışı dikkatimi çekti iyi ustalık yapılmış

  2. Hocam Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz .İlgi ve takdirle takip ediyorum. Yine güzel bir çalışma olmuş. Yüreğine ve kalemine sağlık

  3. Her su, ait olduğu sülale ile anılmış. Bizim Ustahasan veya Ustahasanu veya Ustasanu suyu da dedemin adıyla anılan daha doğru olurdu.

    1. Kültürel, tarihi değerlerimizi tanıtan/yaşatan bu güzel çalışmayı yapanlara teşekkür ederiz…

  4. Çok güzel bi çalışma özellikle Beşikdüzünün kültürel değerlerinin tanıtılması ve gelecek kuşaklara aktarılması açısından gerçekten etkileyici bi çalışma tebrikler …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar