Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÖZGÜR ÖZDEMİR FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

Ahmet SARAÇ

Beşikdüzü İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Özgür Özdemir anısına düzenlenen salon futbol turnuvası Beşikdüzü Spor Salonunda devam ediyor.

Turnuvanın B grubunda ilk hafta maçları tamamlandı. Grubun ilk maçında Şöhretler ile Şarlıaltıspor takımları karşı karşıya geldi. Her iki tarafında gol atmada zorlandığı maçı Şöhretler 1-0 kazanmayı başardı.

Gecenin ikinci maçında Kızılağaçspor ile Has Yapı Yeşilköyspor karşı karşıya geldi. Çok çekişmeli geçen maç 5-5 sonuçlandı. Statü gereği kullanılan 3 penaltı atışları sonucunda Has Yapı Yeşilköyspor  sahadan 7-5 galip ayrıldı. Kızılağaçspor ise penaltıları gole çevirmeyi başaramadı.

Son maçta Şehit Öğretmen Gürhan Yardım Okulu ile Özel Eksen Okulu karşılaştı. Eksen Okulu sahadan 4-2 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Trabzonspor maçı nedeniyle bir gün ara verilen maçlara Cuma günü akşamı Emniyet-1-Cezaevi, Eynesil Anadolu Lisesi-Müftülük , Sevim Nerim Özel Eğitim Okulu-Korkuthanspor maçları ile devam edilecek. Gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar finallere yükselecek.  Finaller eleme usulü oynanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar