Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÖZGÜR ÖZDEMİR FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Beşikdüzüspor ‘un genç futbolcularından olan ve 16 yaşında iken 2002 yılında idmanda kalp krizi geçirerek hayatına kaybeden Özgür Özdemir anısına İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Salon Futbol Turnuvası başladı

.

Beşikdüzü Kapalı Spor Salonunda düzenlenen turnuvada açılış maçı öncesi İlçe Müftüsü İhsan Öz  kısa bir dua yaptırdı. Daha sonra Kaymakam Ferhat Vardar, Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar, Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem, İlçe Müftüsü İhsan Öz birlikte sembolik başlama vuruşu yaptılar.

Turnuvanın açılış maçında Müftülük ile Emniyet-1 takımları karşı karşıya geldi.  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Köksal Kocaman’ın yönettiği maçta turnuvanın ilk gölü Emniyet-1 takımından geldi. Emniyet-1 takımının Müftülük takımını 8-4 yendiği maçtan sonra oynanan maçta Korkuthanspor Cezaevi’ni 6-2 mağlup ettiği maçta, Korkuthanspor kalecisi başarılı bir oyun çıkararak takımının kazanmasında başrol oynadı. Maç berabere veya bir farklı mağlubiyetle bile bitebilirdi.

Gecenin son maçında ise Eynesil Anadolu Lisesi, Sevim Nerim Özel Eğitim Okulu ile 6-6 berabere kaldı. Statü gereği yapılan penaltı atışları sonunda Eynesil Anadolu Lisesi 10-7 galip geldi.

Turnuvanın açılış maçını Kaymakam Ferhat Vardar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar, Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, MHP İlçe Başkanı Bahattin Yılmaz, İlçe Müftüsü İhsan Öz, Trabzon ASKF Başkanı B.Cahit Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral ve sporseverler birlikte izlediler.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar