Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÖZGÜR EMLAK HİZMETE GİRDİ

Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Alparslan Gündoğdu tarafından Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Caddesi’nde “Özgür Emlak” adıyla yeni bir işyeri açıldı.

Açılışa Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Kaymakam Refiki Hüseyin Bozoğlan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar, İlçe Müftüsü İhsan Öz, daire amirleri, siyasiler ve davetliler katıldılar.

Açılışta ilk konuşmayı Belediye Başkanı Ramis Uzun yaptı. Uzun konuşmasında, “Şuan Alparslan Gündoğdu’nun ilçemize kazandırdığı Özgür  Emlak işyerinin açılışıyla birlikteyiz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz hizmetin en güzeline layıktır. Bu  Alparslan Beyin açmış olduğu işyeri sadece Beşikdüzü’ne değil, çevremize de güzel hizmetler verecektir. Ben hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakam Ferhat Vardar da konuşmasında, “İlçeye geldiğimde  kendisiyle Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı olarak tanıştım. Zaman zaman bizleri ziyaret etti. Taleplerde bulundu. Kendisine elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Yeşilköyspor güzel bir başarıda sağladı. Fakat sonunu getiremedik. Ben önümüzdeki yıllarda hakettiği başarıyı yakalayacağına inanıyorum. Bu vesileyle Alparslan Beye spor hayatına son vermemesini, bir şekilde sportif faaliyetlerde bulunmasını tekrardan tavsiye ediyorum.

Bugün burada Alparslan Bey inşallah bir emlak ofisi açacak. İşyerlerinin satılması, kiralanması ile ilgili ticari faaliyette bulunacak. Ben kendisine bu faaliyette bol kazançlar diliyorum. Biz her zaman esnaflarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz, özen gösteriyoruz . Kapımız siz değerli esnaflarımıza her zaman açık ”şeklinde sözlerini tamamladı. İlçe Müftüsü İhsan Öz tarafından dua ettirilmesinin ardından Kaymakam Vardar ve protokol tarafından ofisin açılışı gerçekleştirildi. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar