Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÖZEL BİREYLER İÇİN GEZİ DÜZENLENDİ

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Davut Bayraktar’ın organizasyonu ile ilçede bulunan özel bireyler icin gezi etkinliği düzenlendi.

Özel bireyler, aileleriyle birlikte, 20 kişilik bir grupla, Trabzon’da bulunan ve dünyanın tünel içine inşa edilen ilk akvaryumu olan ‘Trabzon Akvaryum’u gezdiler.

Geziyi organize eden İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Şenocak Mahallesi Camii İmam Hatibi Davut Bayraktar, engelli ve ailelerinin geziden çok mutlu olduklarını dile getirdi. İmam Hatip Bayraktar, gezi için kendilerine yardımcı olan İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Muharrem Çimşit’e teşekkür etti.

Gezi sonunda özel bireyler ve ailelerine ikramda bulunuldu.

Ortahisar Belediyesi’nin, Zağnos ile Tabakhane Vadileri arasında bulunan Trabzon Kalesi’nin hemen altında inşa ettiği ‘Trabzon Akvaryum’ 80 farklı türde, yaklaşık 5000’den fazla deniz canlısına ev sahipliği yapıyor. Su altı dünyasının gizemlerini keşfetmek, deniz canlılarının renkli dünyasına tanıklık etmek isteyenler için tasarlanan ve toplamda 300 metrelik bir gezi yoluna sahip Tünel Akvaryum ziyaretçiler için birbirinden ilginç temalar sunuyor. Trabzon Akvaryum’da dünya denizlerinden ilham alınan 61 farklı tematik akvaryum ile baş döndürücü bir görsellik sunan ‘Tünel Akvaryum’ bölümü de yer alıyor. <Mithat GÜDÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar