Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ORTAHİSAR BELEDİYESİ BASIN DAİRE BAŞKANINA ZİYARET

TRABZON-Kuzeyses Gazetesi Sahibi Ahmet Saraç ve gazetenin köşe yazarı Ercan Kaba, Trabzon Ortahisar Belediyesi Basın Daire Başkanı Yusuf Keskin’i makamında ziyaret ettiler.

Keskin’le bir süre sohbet eden Saraç ve Kaba, sohbet sonunda Ahmet Saraç yazdığı kitaplardan “Trabzonspor ve Tarihi Gerçekler” ile “Karadeniz’den Esintiler” adlı türkü ve Beşikdüzü şiirlerinden oluşan eserini imzalayarak kendisine hediye etti. Saraç, Keskin’den özellikle Trabzonspor ve Tarihi Gerçekler kitabında, 1959’dan buyana ki sezonlarda İstanbul takımlarının ligde düştüğü durumları mutlaka ayrıntılı bir şekilde okumasını isteyerek, Allah’a şükürler olsun ki, Trabzonspor henüz böyle durumlara düşmediğini söyledi.

Saraç, “1976 yılında Beşiktaş’ın kümede kalışı, Bursaspor’un şampiyon oluşu, Sivasspor’un amatör kümeden profesyonel lige Trabzonspor tarafından çıkarılışı belgesiyle birlikte bu kitapta yeralmakta. Bu liglerde Trabzonspor’u eleştirecek en son ki kulüp başkanı Sivasspor başkanıdır. Sivasspor bu anlamda tarihini iyi bilmeli. Aynı şekilde Trabzonspor yönetimi de . Bilmedikleri için de Sivasspor başkanı geçmiş bir sezon Trabzonspor’u eleştiriyor, Trabzonspor başkanı veya yönetimi çıkıp da, “Başkan sen ne konuşuyorsun. Sizi lige çıkaran biziz. Sen bu liglerde bizim hakkımızda en son konuşacak kulüp başkanısın” diyemedi. Çünkü onlarda bilmiyorlar. Kısacası Beşiktaş, Bursaspor ve Sivasspor’un Trabzonspor’u olumsuz yönde eleştirmeye hakları yok. Bunu böyle bilesiniz “dedi. Yusuf Keskin de bu kitabı en ince ayrıntısına kadar okuyacağını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar