Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÖĞRENCİLERİNDEN CİHAN’A ZİYARET

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Gazetemizin köşe yazarı radyo-televizyon program yapımcısı ve yazar Murat Cihan’ın 1970’li yıllarda Of Taşhan Ortaokulu’ndan öğrencileri olan eski futbol hakemi şair ve yazar  aynı zamanda İngilizce öğretmeni Ahmet Bulut İzmir’den,  yine İngilizce öğretmeni Mustafa Bülbül Of’tan , Beşikdüzü’ne gelerek Murat Cihan’ı ziyaret ederek hasret giderdiler.

Ahmet Bulut ve Mustafa Bülbül yaptıkları açıklamada, “ Murat Hocayı unutmamız mümkün değil. O bizim için öğretmen değil, bir babaydı. Hiçbir zaman irtibatımızı kesmemiştik. Sürekli telefonlaşıyorduk ama çok zamandır yüz yüze gelemiyorduk. Bu hasretliği gidermek için kendisini Beşikdüzü’nde ziyaret ettik. Böylece uzun yılların verdiği hasretlik sona erdi. Kendisini sağ salim görmekten büyük mutluluk duyduk. Kendisi sanki hiç yaşlanmamış gibi geldi bize. Allah uzun ömürler versin” dediler.

Öğrencilerinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Cihan, “Hakikaten çok duygulandım. Çok memnun oldum. Öğrencim Ahmet Bulut İzmir’den uçakla  ziyaretime gelmesi gurur verici. Mustafa Bülbül de Of’tan geldi. O da beni çok mutlu etti. Sözleştiler ve Beşikdüzü’nde buluştuk. Eski hatıraları yeniden yaşadık. Biz eğitimcilerin en mutlu olduğu an öğrencileri tarafından aranması, hatırlanması ve ziyaret edilmesidir. Elli küsür yıl sonra  öğrencilerimin bu mutluluğu bana yaşatmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Benim vefalı öğrencilerim. Sağolun, varolun” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar