Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ BEĞENİ TOPLADI

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Beşikdüzü Borsa İstanbul Fen Lisesi öğrencileri tarafından yapılan ve yıl sonu nedeniyle sergilenen resimler büyük beğeni topladı.

Borsa İstanbul Fen Lisesi bahçesinde düzenlenen serginin açılışını İlçe Kaymakamı Ferhat Vardar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral birlikte yaptılar. Sergiyi gezen protokol ve davetliler, eserleri yapan öğrencileri tebrik ettiler.

Serginin ardından ebru sanatının yapıldığı masaya geçtiler. Burada Kaymakam Vardar’a ebru sanatı anlatıldı ve kendisinin de bir tane yapması istendi. Kaymakam Ferhat Vardar’ın yaptığı ebru resmi davetlilerden ve öğrencilerden alkış aldı. Daha sonra Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan kermes ziyaret edilerek program sona erdi. Kaymakam Vardar, program sonrası yaptığı açıklamada, organizasyonda emeği geçen Okul Aile Birliğine, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Programa ayrıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Baştan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Çalışgan, Fen Lisesi Müdürü Mehmet Halıcı, okul müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar