Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ

11 Kasım Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Beşikdüzü ilçesinde de fidan dikimi gerçekleştirildi.

Bİ Fen Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen ağaç dikimine İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, Şube Müdürleri Kemal Gören, Murat Eskicioğlu, Okul Müdürü Mehmet Halici, Anadolu Lisesi Müdürü Şenol Ziya Yıldırım, Tarım ve Orman Bölge Müdürlüğü elemanı orman mühendisi  Tarık Sefer, öğretmenler ile  Merkez İlkokulu ve Fen Lisesi öğrencileri katıldılar.

Ağaç dikim öncesi kısa bir konuşma yapan İlçe Mille Eğitim Müdürü Emrah Demiral’ın ardından konuşan Orman Mühendisi Tarık Sefer, “Yaklaşın 4-5 yıldır 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı olarak kutlanıyordu. Geçen yıl ismi değiştirildi Milli Ağaçlandırma Günü olarak Türkiye’de kutlanıyor. Şuan saat 10 civarında Türkiye’nin her tarafında ağaç dikiliyor. Biz de bu etkinliği burada sizlerle birlikte yapıyoruz” dedi. Nasıl ağaç dikilmesi gerektiğini öğrencilere anlattıktan sonra ağaç dikimine geçildi. Yaklaşık 50 ağaç toprakla buluşturuldu.<Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar