Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÖDÜLLER DE PROGRAM DA GÜZELDİ

Kuzeyses Gazetesi tarafından düzenlenen Beşikdüzü konulu şiir yarışmasına ilçeden tek okul olarak katılan Beşikdüzü Anadolu Lisesi öğrencileri Yarışma Teşvik Ödülü ile ödüllendirildiler.

Yarışma gereği 6 liseden enaz 8 şiirin katılması gerekiyordu. Yarışmada birinci olacak öğrenciye 1500 TL, ikinci olacak öğrenciye 1000 TL, üçüncü olacak öğrenciye ise 500 TL verilecekti. Ancak, yarışmaya

Beşikdüzü’nde bulunan 6 liseden sadece Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılması dikkat çekti.

Bu nedenle yarışmaya katılan öğrencilerimizi Yarışma Teşvik Ödülü ile ödüllendirdiklerini belirten Kuzeyses Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Müdürü Ahmet Saraç, yarışmaya katılan Kevser Terzi, Merve Nur Kandil ve Feride İrem Güdük ile bir süre sohbet etti. Öğrenciler yarışma ile ilgili gazetemize şunları söylediler.

TEŞVİK ÖDÜLÜNÜZ BİZLERİ MUTLU ETTİ

Feride İrem Güdük: “Hep beraber 12.sınıf öğrencisiyiz. Ben şiir yarışması düzenlendiğini öğretmenimden öğrendim ve bu yarışmaya katılmaya karar verdim. Yarışma ödülleri gayet güzeldi. Bizim okulumuzun bu yarışmaya önem vermesi bizleri mutlu etti. Diğer okullardan katılım olmaması üzücüydü. Keşke onlarda katılsaydı da birincilik ödülünü kazanma şansımız olsaydı. Sadece bizim okulumuzun katılmış olması bizi ayrıca gururlandırdı. Yarışmayı iptal edip, Anadolu Lisesi öğrencilerine katılımlarından dolayı Teşvik Ödülü vermeniz bizleri mutlu etti. Sizlere bu konuda teşekkür ederiz. Ödüllerimizi düzenlediğiniz o güzel programda bizlere vermeniz güzeldi. Türkü ve şiir dinletisi çok güzeldi. Programı zevkle izledik. Özellikle yaşlı insanlarla birlikte programı izlemek daha da güzeldi” dedi.

ÖDÜLLER GAYET İYİYDİ

Kevser Terzi: “Şiir yarışmasını bize atılan mesajdan öğrendim. Sonra okuldaki afişi gördüm. Yarışmaya konulan ödüller gayet iyiydi. Üçüncüye bile 500 lira verilmesi gayet güzel bir miktardı. Programda isimlerimizin okunması bizler adına gurur vericiydi. Düzenlenen programda çok güzeldi. Kısaca herşey çok güzeldi” şeklinde konuştu.

GÜZEL PROGRAM OLDU

Merve Nur Kandil: “Yarışmayı ben de mesaj grubumuzdan öğrendim. Öğretmenlerimiz yönlendirdi bizi. Konulan ödüller diğer yarışma ödüllerine nazaran çok güzeldi. Keşke diğer okullarda katılsaydı. Birinci olma şansını yakalayabilirdim ve 1500 TL’yi alabilirdim. Katılmayarak bu şansımızı engellediler. Verdiğiniz teşvik ödülün bizi memnun etti. Programa gelince çok güzel bir program oldu. Yaşı ilerlemiş insanların hala sanata değer vermiş olmaları gurur vericiydi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar