Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

NİMET ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

VAKFIKEBİR(Kuzeyses)-Vakfıkebir Ömer Nakkaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni, Dr. Zafer Kamiloğlu’nun eşi  Nimet Kamiloğlu(49), Çarşıbaşı ilçesi Kaleköy Mahallesi sahilinde yakınlarıyla girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirmiş, çevredekilerin yardımıyla kurtarılarak  kaldırıldığı  Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde 12 Ağustos günü yaşamını yitirmişti.

Kamiloğlu için  Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Törende konuşan görev yaptığı  Ömer Nakkaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Birinci, Kamiloğlu’nun 23 yıl çeşitli okullarda hizmet verdiğini ve kendisiyle 7 yıl birlikte çalıştığını söyledi.

Müdür Birinci,”Kıymetli hocamız Nimet Kamiloğlu çok iyi bir insan, çok iyi bir öğretmen, çok iyi bir arkadaş, çok iyi bir dost olmanın yanında sevecen, güleryüzlü, iyi yürekli, yardımsever kişiliğiyle mesai arkadaşlarının ve öğrencilerinin sevgisini kazandı. Yüzlerce öğrencinin hayatına dokundu, hayallerinin gerçekleşmesine vesile oldu ama maalesef acı bir olay neticesinde kendisini kaybettik” dedi.

Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Tarlacık Mahallesi’nde toprağa verildi.

Törene, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, eski AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Kamiloğlu’nun ailesi, yakınları, sevenleri, öğrencileri, basın mensupları ve muhteşem bir halk topluluğu katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar