Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MUMCU: DÜNYA’NIN GÖZÜ TÜRKİYE’NİN ÜZERİNDE

BEŞİKDÜZÜ-Beşikdüzü Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Şubat ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. Parti teşkilatında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen, İlçe Başkanı Ahmet Gören, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Kurucu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atilla Gündoğdu. İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve partililer katıldılar.

AK PARTİ 22 YILDIR SİYASET SAHNESİNDE

Divan Başkanlığını İlçe Başkanı Ahmet Gören’in yaptığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ahmet Gören yaptı. Gören konuşmasında. “Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 14  Ağustos 2001’de siyaset sahnesine çıkan AK Parti, 22 yılı geride bıraktı. Bu dönemde ülkenin gerçek sorunları olup yıllarca çözülemeyen sorunları çözüme kavuşturdu. Başkanlık sistemiyle birlikte hükümetin kurulması süreci hızlandı, hükümetin istikrarı arttı, karada, havada, denizde insansız teknoloji üstdüzeye çıktı. İHA ve SİHA’larda üretime geçildi. Çiftçilere gübre, mazot ve tohum teşvikleri verildi. Zirai makineler için hibe destekleri verildi, şehir hastaneleri kuruldu. Marmaray, 1700 km.lik bölünmüş yol, Yavuz Sultan Selim ve 1915 Çanakkale köprüleri, hızlı tren, Dünya’nın en büyüğü olan İstanbul Hava Limanı yapıldı. Yerli ve milli savaş uçağı, roketler, savaş araçları, arabalar ve otomobiller yapıldı. Başörtüsü zulmü son buldu. Ayasofya Camisi ibadete açıldı. Doğalgaz, petrol bulundu. Ağır sanayi gelişti.

BAHANE ÜRETMEKTEN BAŞKA İCRAATLARI YOK

Bu gerçeklerin yanı sıra bir de Beşikdüzü gerçeği var. Çöpleri toplanamayan bir Beşikdüzü, hizmet üretemeyen bir Belediye, bir türlü çıkarılamayan bir imar planı var. Bu yüzden esnafımız mağdur, halkımız mağdur. Bizim alıp bıraktığımız ancak maaş ödeyebilmek için satılan iş makinaları var. Sahip çıkılmayan bir pazaryeri , sahip çıkılmayan otel projeleri var, kent ormanı var. Mazotunu cenaze yakınının koyup aldığı bir cenaze aracı var. Hizmet almak için mazotunu muhtarlarımızın koyduğu iş makinaları var.  Belediye biz de olmasa da Beşikdüzü’ne sahip çıktık. Açılamayan pazaryerini zorda olsa açtırdık. Alttaki otoparkı bir türlü Belediye yönetimine açtıramadık. İsterlerse açsınlar, az kaldı zaten. Çalışır vaziyette bıraktığımız teleferiği kapattılar. Açın dedik, paramız yok dediler. Kiraya verin, alıcı yok dediler. Alıcı değil, alıcılar bulduk teleferiğin kiraya verilmesini sağladık. Kısacası koskoca 5 yıl boşa geçti. Bahane üretmekten başka bir icraatlarını görmedik” dedi.

DÜNYA’NIN EN ZOR SEÇİMİ TÜRKİYE’DE YAŞANACAK     

Beşikdüzü Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Canan Kurucu , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atilla Gündoğdu da kürsüye gelerek bir yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları aktardılar. Son olarak İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu kürsüye geldi. Başkan Mumcu , Şubat ayı Danışma Meclisi Toplantısının hayırlara vesile olması dileğiyle başladığı konuşmasında, “ 2023 seçimleri Dünya’da en zor Türkiye’de yaşanacak. Bunu biz demiyoruz, Washington Postt gazetesi söylüyor. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim Dünya’nın en önemli seçimi. Bu seçim sadece Türkiye’yi ilgilendirmiyor. Libya’yı , Bangaldeş’i, Karabağ’ı, Ukrayna’yı, Rusya’yı, Suudi Arabistan’ından Kuveyt’ine varıncaya kadar tüm mazlum coğrafyaları, Afrika ülkelerini ilgilendiriyor. Dünyanın gözü bizim üzerimizde. Tüm mazlum coğrafyaların gözü Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimi üzerinde.   Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın devrilmemesi için uğraşıyoruz. Batı ise Recep Tayyip Erdoğan’ın devrilmesi için uğraşıyor. Neden? Çünkü Türkiye onların gözünde fazla olmaya başladı.

İMF’YE BORCU OLMAYAN TEK ÜLKE TÜRKİYE

Bizler teşkilatlar olarak 2023’e hazırlanıyoruz. Karşımızda bir 6’lı masa var. Bir mutabakat metni yayınladılar.    6’lı masanın toplam oyları yüzde 40’a gelmiyor. Heveslerini nerden alıyorlar. HDP’den alıyorlar. HDP olmadan bunların iktidarı görme şansları yok. Bu milli mutabakat metninde milli devleti tasviye var, Avrupa’nın, Amerika’nın, Mossad’ın aferin diyeceği bir metin bu. Babacan’da diyor ya, batı aferin diyecek bu metne. Bizler batının aferin diyeceği metinleri çoktan geride bıraktık. Biz kendi yolumuzu çizdik. Kendimiz kendi uçağımızı üretiyoruz, kendi arabamızı üretiyoruz. Alt yapılarımızla, üst yapılarımızla, şehir hastanelerimizde, yaptığımız bir çok hizmetle artık Dünya bizden sözediyor. Dünya’da İMF’ye borcu olmayan ülke Türkiye” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dilek ve temenniler bölümüyle toplantı sona erdi. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar