Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MUHTARLAR VE ÇİFTÇİLER BİLGİLENDİRİLDİ

BEŞİKDÜZÜ-Beşikdüzü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün organize ettiği toplantıda “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ve Makine Ekipman Desteği kapsamında muhtarlara ve çiftçilere seminer verildi.

Beşikdüzü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yayla, Beşikdüzü Ziraat Odası Başkanı İlyas Al, mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldılar.

İl Tarım Müdürlüğü Destekleme Şube Müdürü Yüksel Kılıç, Muhammet Bozali ve Ziraat Mühendisi Engin Sevim toplandı da yaptıkları konuşmalarda, özetle şunları söylediler. “ 2023  döneminde çiftçilerimize verilecek olan makine ve ekipmanlardan fındık patozu, ilaçlama motoru, el traktörü, arıcılık malzemeleri, fındık kırma makinası, motorlu tırpan vb. malzemeler % 50 desteklemeli şekilde verilecektir. Müracaatlar 20 Ocak 2023 tarihine kadar tarimormangov.tr. adresine yapılması gerekmektedir. Bu desteklerden yararlanmak isteyen çiftçiler şartları internet adresinden, Tarım Orman İl ya da İlçe müdürlüklerinden öğrenebilirler.”  <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar