Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MUHTAR KELEŞ DENİZLİ HALKINA SESLENDİ

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş, Kuzeyses Gazetesi aracılığıyla Denizli Mahallesi halkına seslendi.

Muhtar Keleş , kıymetli hemşehrilerim diyerek başladığı yazılı açıklamasında, “Göreve  geldiğimiz ilk gün itibariyle  Denizli Mahallemizi şantiyeye çevirdik. Buna sadece sizler değil, Trabzon, Beşikdüzü ve tüm Türkiye şahit. Şu anda mahallemizin üç ayrı noktasında ve yerleşim yerlerinde Trabzon Valiliğimiz, Trabzon Büyükşehir Belediyemiz, Beşikdüzü Belediyemiz, Trabzon TİSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından daha önceden muhtarlığımız öncülüğünde planlanan ve projeleri olup ihalesi yapılan hizmetlerimiz mahallemizde başlamış durumdadır.

Malum, son günlerde hava muhalefetlerinden dolayı toprak ve zemin çalışmalarımız olumsuz etkilenmektedir. Yetkili makam ve mercilerle sürekli istişarelerimiz, çalışmalarımız, görüşmelerimiz devam etmektedir.

Siz değerli Denizli Mahallesi halkımıza bir söz vermiştim. Mahallemizi birlikte Karadeniz’in ve Trabzon’un parlayan yıldızı yapacağız diye. Aynı inanç ve aşkla mahallemiz adına tüm hizmetlerimizin takipçisi olduğumu önemle bilmenizi istirham ediyorum.

Mevla’m bizleri al bayrağımızın altında, hilalin ve yıldızın gölgesinde bu yüce devlete ve onun aziz milletine, sizlere onurla ve  şerefle daha nice güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin. Siz asil halkıma teşekkürlerimi, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum”dedi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar