Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MÜFTÜ KÜÇÜK HASTA VE YAŞLILARI ZİYARET ETTİ

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, ilçeye bağlı Yıldız Mahallesinde ikamet eden yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük, bir grup personel ve mahalle camii İmam Hatibi Mehmet Albayrak ile birlikte; Vakfıkebir Yıldız Mahallesinde ikamet eden yaşlı ve hasta vatandaşlar Ali Kudu, Nezahat Yazıcı ve eşi Ali Yazıcı, Havva Kerim ve oğlu Bayram Kerim, Kamil Esmer’in annesi Ayşe Esmer ve babası Mustafa Esmer adlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Hasta vatandaşlarla onların aile yakınlarına moral ve manevi destek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, Müftü Küçük hasta vatandaşlar ve aile yakınlarıyla sohbet edip hâl ve hatırlarını sordu, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Kur’an-ı Kerim tilâvetinde bulunulan ziyaretlerde Müftü Küçük, hasta ve yaşlı vatandaşlara bol bol duâ etti ve onların da duâlarını aldı. Hasta ve yaşlılarla ilgilenen aile yakınlarına, moral ve manevi destek anlamında nasihatlerde bulunan Müftü Küçük, tüm hastalara Allah’tan âcil şifâlar, sabır ve metânet, yakınlarına da kolaylıklar, sağlıklı ve bereketli ömürler temennisinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar