Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MÜFTÜ 8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Davut ERTÜRK

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü tarafından 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla Vakfıkebir Devlet Hastanesi kadın çalışanlarına yönelik sohbet programı düzenlendi.

Düzenlenen sohbet programına katılan Müftü Şükür Küçük, kadın çalışanlara yönelik yaptığı sohbette, “İslam kadına değer veren dinin adıdır.” diyerek sözlerine başladı. Küçük, İslam’ın kadına verdiği değer, İslam da kadın hakları konularına değindi. Kur’an-ı Kerim’in 4. Suresi olan Nisa(kadınlar) Suresi hakkında bilgiler verdi.

Kadın çalışanlar sohbeti büyük bir ilgi ve dikkatle dinlediler. Sohbetin sonunda güncel meseleler ve fıkhi konularda Müftü Küçük’ e sorular sordular.

Sorulan tüm soruları cevaplandıran Müftü Küçük programa katılım sağlayan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti ve 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladı.

“Kurum olarak her zaman kadın çalışanların yanındayız ve olmaya devam edeceğiz diyen Müftü Küçük 7/24 ADRB vaizimiz ve bizlere ulaşabilirsiniz, din hizmeti anlamında ihtiyaç duyulan her alanda sizlere yardıma hazırız” dedi.

Programdan son derece memnun olduklarını dile getiren Kadın çalışanlar Müftü Küçük’e teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar