Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MASA TENİSİNDE ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen spor etkinlikleri kapsamında gençler liselerarası masa tenisi yarışmaları Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda yapıldı. Yarışmaya kızlarda 4 liseden 12, erkeklerde 6 liseden 22 sporcu katıldı.

Yarışmalar sonunda kızlarda Beşikdüzü Anadolu Lisesi’nden Ecenur Kardal’ı 3-0 mağlup eden Ahmet Gün Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Aleyna Nur Eski 1.olurken Ecenur Kardal 2., yine Ahmet Gün Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Mihriban Kahraman da 3. Oldu.

Erkeklerde ise Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Taha Miraç Çetinkaya, Beşikdüzü Anadolu Lisesi öğrencisi Yasin Emre Kalaycı’yı 3-0 mağlup ederek birinciliği elde etti. Mağlup olan Yasin Emre Kalaycı ikinci, Borsa İstanbul Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Metin Doğan, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Osman Yay’ı 3-1 mağlup ederek turnuvanın 3.oldu.

Yarışmalar sonunda dereceye giren kız öğrencilere madalyalarını Kuzeyses Gazetesi Kurucusu ve Sahibi Ahmet Saraç, erkeklere ise İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman ve Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve masa tenisi milli hakemi Şevki Küçükyıldız taktı. Beşikdüzü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce yapılan masa tenisi turnuvasına katılan tüm öğrenciler teşekkür eden İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman, ilçede spor etkinliklerinin bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

FOTOLARI BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar